Nyt hos Lisser

Nyt hos Lisser

01.05.2017

Kære alle,

Jeg har I længere tid gået med tanken om at trække mig som registreret avler I sverige.

Det er ikke noget der er en pludselig indskydelse, men en fornemmelse af at jeg på en måde er vokset fra reglerne der skal følges ved at være registreret avler.

Jeg ønsker at følge mit hjerte for min avl og kunne sætte dyr I avl uden at skulle spørge om det er ok osv. Jeg har hele tiden haft problemer med at udfylde rapporten om alle mine dyr. Der er altid noget jeg mangler at informere om, men for mig er det unødige informationer, og så går det hen og bliver en irritation at skulle udfylde flere gange om året.

Jeg ved andre synes det er noget pjat og jeg overreagerer, men for mig er dette en hobby, og det skal være sjovt og man skal føle glæde ved det man laver, og det har jeg ikke følt længe.

Mit opdræt går fra at hedde S*Lissers Chilla til bare Lissers Chilla. Så det er ikke den store ændring der sker udadtil, men det giver mig en stor frihed og glæde at kunne arbejde med mine dyr uden reglerne hængene over hovedet, og at man bliver uvenner med folk fordi jeg ikke kan følge reglerne.

Håber I forstår, og ellers må I spørge.

Tak for min tid I scaf.

 

13.03.2017

For ca 1 år siden tog jeg den hårde beslutning at lave en stor udskiftning af mine dyr. Alt ebony skulle byttes ud med rene dyr. Det har kostet mig en del penge, tårer, og mod. Men nu står jeg heldigvis med smukke avlsdyr hvor der ikke er ebony dyr i lininerne.

De fleste dyr er stadig unge, nogle for unge til avl, mens andre er sat i avl, så nu er det tålmodigheden der skal prøves af fra man ser en parring, til man ser de nyfødte unger.

29.Novemmber 2016

 

Mange ting er sket over sommeren. Udskriftning af dyrene har været mit største projekt længe, og det har været svært at sige farvel til mange dyr, man har kommet til at holde af. Men min drøm om en vis retning i avlen, har gjort at jeg har måtte sande at jeg var på forkerte spor. Nu er jeg ved at være hvor jeg gerne vil være med farver, størrelse, form og kvalitet i mine avlsdyr. Nu skal der arbejdes med at få avlen i gang og se hvad ungerne bliver til. Forhåbentlig bliver de i den retning jeg drømmer om og tror på.

Håber 2017 bliver et spændende år med en masse unger, og udstillinger hvor man ser resultaterne af det man avler frem.

 

 

20. marts 2016

 

I går var jeg i Danmark til DCKF´s generalforsamling.

Det var en dag jeg både har set frem til, men også en dag jeg ikke havde lyst til at møde.

Jeg bestemte mig for nogle måneder siden at jeg ikke ville stille op som formand dette år.

 

Jeg har været formand i nogle år, og har givet foreningen meget af min tid. Nu er det tid til at fokusere på famiilien, mine dyr og mig selv.

 

Jeg glædede mig til at aflevere alt jeg havde fordi det så ville betyde en ny start på mit liv i en retning jeg har ventet på.

 

Mit fokus vil komme til at være lidt mere her på siden, og få den opdateret løbende. En ting jeg hele tiden har udskudt.

 

Jeg har mange planer for siden her og hvordan den skal se ud, men når man ikke er så teknisk tager alt jo sin tid.

 

Nye dyr kom også med hjem, så de kommer selvfølgelig også med på siden snart.

02. marts 2016

 

Da uret ringede 00.40 i nat fandt jeg et par mistede opkald på mobilen, samt nogle meget interessante beskeder.

Søvnig, lettere forvirret og super glad har disse beskeder efterladt en tankefuld morgen til mig :)

For mig er det stort det her, en drøm er gået i opfyldelse.

Et langt forløb er slut, det har krævet energi, mod, tid og en kæmpe vilje..... Og nu er jeg klar

 

JEG ER UDDANNET SVENSK DOMMER I SCAF

 

Det er jo helt vildt... jeg er SÅ glad.

Som de fleste af jer ved, har jeg jo for nogle år siden taget den danske dommeruddannelse, så nu kan jeg både kalde mig for dansk OG svensk dommer. Det kan simpelthen ikke beskrives hvor godt det føles.

Men jeg glæder mig virkelig til årets udstilinger, både i Danmark og Sverige.

Håber vi ses!!

 

© Copyright 2015. All Rights Reserved